• Apple-13632793113
  • Vivi-18038057749
Email:sales@sunsoartech.com Shenzhen Sunsoar tehnologija co

Shenzhen Sunsoar tehnologija co

O nama
Obratite nam se

Sunsoar tehnologija

4F, blok E, Nanchang Huafeng
Druga industrijska zona
Hangkong Road, Xixiang grada
Bao'an District, Shenzhen City
Kina


Kontakt informacije

Tel: + 86 755-82956801

Mob: +86 136 3279 3113

Faks: + 86 755-82954160

E-mail:Sales@sunsoartech.com

Web:www.sunsoartech.com

O nama

Shenzhen Circuit Technology Sunsoar

SHENZHEN PENGZEXIANG TECHNOLOGY CO., LTD

Shenzhen Sunsoar Circuit Tehnologija je specijalizirana za tiskani krug i PCB sklop, uključujući komponente izvor, funkcionalni test i kompletnu montažu za klijente širom svijeta.

Svi naši osnovni materijali i procesi mogu zadovoljiti ROHS i UL međunarodne certifikate. Mi stojimo iza našeg ugleda i imamo 100% kvalitetu i obećanje usluge kupca. Ako postoje nedostaci naših proizvoda, naš tim će se vratiti proizvoditi novu seriju proizvoda koja je u skladu sa svim specifikacijama koje ste zatražili.

Naši PCB mogućnosti kreću se od 1-18 slojeva prototipova i pune proizvodnje PCB proizvodnje, s posebnim značajkama kao što su slijepe i pokopane vias, kontrolirana impedancija, teški bakar, preko ispunite i više, Također možemo isporučiti jednostrana PCB i dvostrana PCB Prototip u roku od 24 sata, 4-8 sloja PCB Prototipova u roku od 3-5 radnih dana. Brzo i brzo vrijeme dovoda stabilno osigurava našem kupcu brzu brzinu istraživanja zauzimanja na tržištu.

U cilju boljeg surađivanja s našim kupcima, 2012. godine smo kupili i ponovno uspostavili tvornicu SMT-a. Uvođenjem u napredni sustav upravljanja i dodavanjem naprednih SMT strojeva, višenamjenskih SMT strojeva, 12 vlažnih HALS vode bez topline rešetkanja i ICT testiranja strojnim objektima, osigurali smo našim klijentima visokokvalitetan, brz prototip SMT i srednje serije usluga.

Danas, s našim 9-godišnjim OEM PCB i PCBA iskustvom, izgradili smo vlastiti Odjel za istraživanje i razvoj kako bismo razvili novi proizvod za pametno kućanstvo serije Yunlife, kao što su raspršivači zraka, noćna rasvjeta, tako da smo u mogućnosti pružiti više različitih kupaca s više naših novih proizvoda i zdravih proizvoda.

Vrlo se oslanjaju na povratne informacije kupaca i proizvođača kako bismo proizvodili proizvodnju svjetske klase, naše osoblje uživa potporu korisnicima kako bi pronašli rješenje za smanjenje troškova proizvoda bez žrtvovanja kvalitete. Sunsoar će biti vaš pravi izbor.


Mi smo mala tvrtka koja je dovoljno malena da poslušamo vaše srce s dovoljno strpljenja;

Također smo velika tvrtka koja je dovoljno velika da preuzme odgovornost za izgradnju boljeg svijeta.


Copyright © Shenzhen Sunsoar tehnologija Co, Ltd Sva prava pridržana.
QR Code

Shenzhen Sunsoar Tech Co.,Ltd